Vær teit og del drømmen din med noen andre.

Vær teit og del drømmen din med noen andre.

Beklager at jeg må si det så dumt. Jeg skal prøve å forklare hvorfor. Smart utleie gir deg verktøyene for å kjøpe første utleiebolig. Her lærer du også hvordan du får finansiert flere utleieboliger. Så langt er det lett og forståelig.

Det er mange som har fått los, men som ikke kommer videre. Jeg har derfor bestemt meg for at jeg skal gjøre mitt ytterste for å inspirere deg til å jobbe for å nå dine økonomiske drømmer 😀

Forrige uke snakket jeg spesielt med to kunder. En kar skal på jordomseiling om 6 år, men trenger både penger til turen og ønsker et system hjemme som drar inn penger mens han reiser. En annen dame ønsker å bruke mye mer tid med hesten og trenger andre inntekter slik at hun kan trappe ned på sin dagtidsjobb.

Alt dette er mulig. Det som er interessant, er at det er drømmene om å seile og ri som gir motivasjon til å ta grep om økonomien og få i gang utleieprosjekter. 

Sånn er det med meg også. Jeg er ikke opptatt av penger, men jeg har så mange hobbyer som jeg ikke har tid til å nyte. Jeg elsker å stå på seilbrett, gå på ski, sykle og løpe for å nevne noe. Men med full jobb og familie, så ble det ikke noe tid til overs. Sånn er det ikke nå. 

Min beste tid er når ungene akkurat har dratt på skolen og jeg har pakket surfebilen klar kvelden før og tar en kaffe med kona (økonomisjefen i forholdet) før jeg har mine timer for meg selv. Da føler jeg meg rik. 

Jo flere jeg deler denne drømmen (som for meg nå er reel), jo sterkere blir den og desto viktigere blir det for meg å lykkes med mine eiendomsprosjekter.

Sånn tror jeg det er for deg også. Du må tørre å dele dine tanker om hva slags liv du ønsker å leve og hvordan du kan bruke eiendom for å komme dit. 

Ja, jeg vet at det ikke er så lett å snakke med andre om sine økonomiske drømmer og at du lett kan blir sett på som både grisk, mindre intelligent og annet. Men det er bare janteloven og den er vi ferdig med.

Vær stolt av at du har mer å fare med og at du tar grep om egen økonomi og følger dine drømmer!

Nå er det et nytt år, men husk at du har samme muligheter som i fjor. Eneste forskjellen er at du har drømt litt mer og kommet litt nærmere målet ditt 😀

Jeg ønsker deg et verdifullt 2021!

Niko / Eiendomscoach

Meld deg på webinar