Tok kurs og fikk gigantlån! For en helg – og jammen ble det finanskurs

Jeg har jo lært å skrive i VG, så jeg tok den helt ut der i overskriften. Men det er sant, men du må lese hele nyhetsbrevet for å få med deg alle nyansene og skjønne at det er hold i tittelen 😀

Det har rett og slett vært en helt magisk helg for meg og Smart utleie. 

Du har kanskje blant de som var med på fredagslunsjen på Facebook og lærte hemmelighetene mine på hvordan du faktisk skal gå frem for å få landet finansieringen som må til for å kjøpe utleieeiendom?

Etter sendingen haglet det inn med meldinger og e-poster hvor seerne nærmest hadde fått en åpenbaring og sett lyset. For meg var dette overraskende, jeg hadde jo bare undervist i metodikken som er en del av Uteleieakademiet.

Litt tidligere samme uke hadde jeg fått følgende korte og presise e-post fra en som har vært på kurs i 3 måneder:

«Hei Nikos, ja da kommer resultatet av bankmøtet med presentasjonen. Vi har fått samlet alle lånene i ett, også 2 som lå i ett annet underselskap og så har vi fått 3 års avdragsfrihet… Se vedlegg»

Kunden, vi kan kalle han Magnus, hadde i løpet av tiden vi hadde jobbet sammen fått med banken til å finansiere et ekstra boligkjøp privat og et boliglån til sitt AS. Så brukte han metodikken helt ut og refinansierte hele porteføljen til knallbetingelser og lang avdragsfrihet. 

For en reise og for et resultat. Jeg ble så rørt og så glad at jeg ville ta dette opp på fredagslunsjen, og den ble en knallsuksess! 

Magnus har rett og slett kommet ditt de fleste drømmer om. Han har nå verktøy og kompetanse til å tenke virkelig stort og få det finansiert. 

Denne helgen tok jeg da bare rett og slett notatene fra forberedelsene mine og de malene som ligger klare i mine kurs og skrev ut det nye finanskurset.

For å være helt ærlig, det tok meg ikke mange timer (men det inneholder jo all min erfaring med 15 års utleie, og eiendom to høyere grader i finans, og nå byggherre på en liten bygård). Jeg holdt taktstokken og var i flyt.

Hver uke dytter jeg folk fremover i deres eiendomskarriere, samtidig som jeg drar på hardt rundt mine egne investeringer. Denne helgen har jeg også skrevet min ferskeste lånesøknad. Den historien skal du få så snart banken svarer ja 😀

Jeg ønsker deg en verdifull uke!

Niko / Eiendomscoach

PS: Også voksne skal lære hver dag. Nå leser jeg Atomic Habits av James Clear. For en som har sluttet å jobbe og setter fritid høyt, så gjelder det å kunne prioritere og ikke sløse med tiden – den er jo så verdifull!