“Smart utleie er tjenesten jeg ville brukt selv hvis jeg skulle kjøpe meg en utleiebolig eller fler!”

Så enkelt kan det sies. 

Nå er tjenesten utvidet med en Norges mest erfarne bankmenn på eiendomsfinansiering. Du får hans oppskrift hos Smart utleie.

Siden oppstarten i juli, er det én ting som går igjen som alle kundene lurer på og som de jobber med – finansiering

Faktisk har tanken på at det er vanskelig å få finansiert nye prosjektet gjort at de bare har utsatt hele drømmen om å prøve å leve av eiendom i mange, mange år.

Mens årene har flydd forbi, har de sett at både eiendomsprisene og husleienivåene har steget. Dette er avkastning de kunne hatt med seg hvis de hadde knekt finansieringskoden. 

Da jeg hadde fri et helt år og brukte tiden med familien og egne hobbyer i Spania, var det én tanke som vokste i meg. Nemlig, hva om jeg lager en digitaltjeneste hvor jeg samler all min kompetanse på eiendom og utleie og gjør det lett tilgjengelig slik at flere kan ta min medisin og få en annen hverdag og privatøkonomi. 

Resultatet har du sett, og mange av dere har vært med på mine gratis webinarer hvor jeg lærer seerne å tenke eiendom som en profesjonell, og hva som skal til for å leve av eiendom. Bli gjerne med flere ganger. Det er alltid mange nye spørsmål som dukker opp og som jeg svarer på direkten.

Gjeld er en viktig byggesten for å få kjøpt nok eiendom, slik at man får kjøpt riktig bolig som gir god avkastning.  

Når du kjøper en tjeneste for å komme videre i ditt liv, er det viktig at du lærer av de beste. En av Norges mest erfarne bankmenn innen finansiering av mellomstore eiendomsprosjekter er Bo Wilhelm Kielland hos Nordic Corporate Bank.

Du vil bli overrasket over hva som skal til for å komme videre med finansieringen. Du skal ikke ha lua i hånda – men du skal heller ikke være for selvsikker. Du vil garantert lære masse om finans og bankfaget i denne modulen. 

Også skal du få en liten hemmelighet på slutten av nyhetsbrevet. Det hjelper ikke å ha masse sikkerhet, hvis du ikke har evnen og viljen på plass, så blir det ikke noe lån på deg.

Har du lyst til å vite mer om Smart utleie – book en gratis og uforpliktende samtale med meg her: www.calendly.com/smartutleie

Dette er samtalen for deg som lurer på hvordan det er å bruke en rådgiver for å komme i gang og få vekst i dine eiendomsplaner. 

Ikke vent, kom i gang nå!

Ønsker deg en riktig god søndagskveld

Book en samtale