Selv nå kjenner jeg på at jeg er redd banken, så jeg skjønner deg godt!

Selv nå kjenner jeg på at jeg er redd banken, så jeg skjønner deg godt!

Jeg har rett og slett en stor innrømmelse til dere alle. Jeg har utsatt og utsatt en viktig arbeidsoppgave som burde vært løst for mange måneder siden. 

Det burde absolutt ikke være noen grunn til at jeg utsetter det å kontakte banker. Jeg har gjort det mange ganger når jeg trenger finansiering til prosjekter og jeg har jo også en super bank som jeg bruker til mitt nyeste prosjekt (Jeg har jo fortalt om Bo Wilhelm Kieland mange ganger). Men likevel så har jeg ikke fått ut fingeren. 

Som en del av topproduktet til Smart utleie, så har hele tiden min store drøm vært å ha kartlagt hvilke banker som har knekt eiendomskoden og som uanstrengt kan si ja til mine kunder når de kommer med både gode prosjekter og ledig sikkerhet i eiendom. 

Det er selvfølgelig lett å sitt å skrive dette nå som oppgaven er gjort. Men jeg må spørre meg selv. Hva var det som gjorde at jeg utsatte dette så lenge?

Svaret er nok akkurat de samme begrunnelsene for at man utsetter ting man burde gjort. Det er enten at de er vanskelige, uoversiktlige, har negativ konsekvens eller at de rett og slett ikke haster nok. 

Spesielt det siste argumentet hører jeg ofte hos alle de jeg snakker med i løpet av en uke. Det er jo egentlig ikke noe som haster når det gjelder å begynne å ta grep for å nå eiendomsdrømmen. Faktisk så haster det så lite at mange har ventet både ti og tjue år. Du går jo glipp av enormt med avkastning, men det er penger man mest sannsynlig ikke har noe forhold til i dag.

Det å kontakte banken for å skaffe finansiering er for veldig mange det hinderet som egentlig gjør at man blir stående på stedet hvil.

  • Har du tenkt over hva som skjer med deg hvis dette hinderet hadde blitt halvert og det sto en kar der og hjalp det over? 

Du hadde selvfølgelig klart å komme over 😀

For meg så var det rett og slett nok. Jeg har så mange fornøyde kunder som jeg har hjulpet over så mange hindre og jeg har til og med hjulpet dem med finansiering ovenfor deres egne bankforbindelser. Det skulle bare mangle at jeg kom i forkant og fikk ferdig lista over de gode bankene på plass. 

Du husker kanskje Arne Dag, han som fikk meg på rett spor. Han er selvfølgelig på denne lista! https://smartutleie.info/den-pastaelige-vg-leseren-som-endret-alt/

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PS: Etter at jeg sluttet å jobbe på kontor og begynte med eiendom på fulltid gjør jeg alltid en aktivitet på dagtid som jeg før ikke fikk tid til. Denne uken dro jeg på skøyter på Sognsvann (Ja det var kaldt).