«Sånn skal ikke mine barn ha det» – hvorfor jeg begynte med eiendom, del 6

God morgen,

Til slutt svarte kona ja (det er en annen og enda lengre historie) og vi skulle flytte sammen. Det lå jo i kortene at vi som et fornuftig par, jeg som siviløkonom fra en familie uten store verdier og hun fra Hedmarken måtte kjøpe oss en bolig med en utleiedel😁

BLOG SMART UTLEIE 100222, dette er del 6 i svaret på hvorfor jeg begynte med eiendom.

Vi gikk på mange visninger, men fikk ikke regnestykket til å gå opp. Det var for dyrt.

Men en dag kona satt på Finn, så glemte hun å fylle ut makspris. Da dukket det opp et vrak av et giganthus sentralt i Oslo.

Vi dro på visning. Deler av huset fikk vi ikke se fordi mange av dørene var låst og det bodde folk der fra før. Dette huset hadde ligget lenge ut til en høy pris. Det var en profesjonell utleieinvestor som skulle selge det.

Han hadde gått lei av alle klager og alt arbeidet med utleie. I tillegg hadde han fått stoppordre fra kommunen for ulovlig utleie i kjelleren.

Da vi kom hjem printet vi ut alle plantegningene og teipet dem fast til kjøkkenbordet. Så la vi matpapir over og laget nye planløsninger. Samtidig tastet vi inn alle mulighetene inn i regnearket og så at dette kan gå.

Det endte med at vi kjøpte et gigahus på 470 kvadratmeter. Prisen var på den tiden så høy at alle trodde vi var gale. Til og med mine kompiser, som var flinke i finans, sa at dette var det dummeste jeg hadde gjort.

Vi turte ikke fortelle om hva vi hadde gjort til våre foreldre før alt var i boks.

Og det er nå min ekte eiendomshistorie begynner.

Jeg har revet vegger, båret gips, malt og gjort klart til visning. Jeg har blitt lurt, holdt på å gå konkurs, fått med meg banken på nye lån og landet på beina.

Også har jeg kjøpt leiligheter i sentrum, hytte på fjellet og hus ved sjøen. Også har jeg vært konge på AirBnb, måtte selge bilen på grunn av store fakturaer og hatt mye dårlig råd. Jeg har også jobbet i Utleiemegleren i 7 år.

Men jeg har også tatt et år fri og flyttet til Spania med familien og sluttet i dagtidsjobben og lever nå av eiendom.

I dag bygger jeg en liten blokk på St. Hanshaugen og lurer på om du vil lære mer?

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PS: Å drive Smart Utleie er jo en liten sidegreie for meg, det jeg driver mest med er jo utleie og bygging. Her på kjøkkenbenken har det bitt skapt mange eiendomsmillionærer😀

Book en gratis samtale med meg så hjelper jeg deg å finne dine muligheter!