Øl og chips i Heitmyrsveien (og gjerne litt love) 🍺✨

Da blir det en liten endring i navnet på utsendelsen her – det går nå over til en blogg. Jeg driver med så mye variert innen eiendom og har så mye på hjertet, samtidig som folk sier at de vil ha mer! Så da blir en blogg litt lettere, for da kan jeg være mer fri!

Dere som følger meg har jo fått mye stoff fra både økonomi, finans, coaching, juss og hemmeligheter for å knekke utleiekoden. 

Det er jo egentlig det siste som er morsomst – ved siden av å tjene penger selvfølgelig. Det er det beste. 

Hver eneste måned sider det pling på min mobil når mobilbanken varsler at det er husleie på konto. Elsker det.

Men jeg liker også å vise vei til både nye utleiere og nye leietagere. Fra forrige nyhetsbrev så dere hva som skulle til for å få leid ut en grei kjeller. 

Litt uventet ble det endringer i planene og nå må jeg leie ut bokollektivet mitt i lang tid, samtidig som det skal være byggeplass utenfor. Hjelp, hvordan gjør jeg det (husk også at økonomisjefen (kona) følger med)?

Svaret er å gå i kjernen på hvem du selv er og hva som har vært din suksess. Hos meg er det å være steng på økonomien og få husleia inn i rett tid, men raus på alt annet.

Kjelleren har gått rundt i 15 år uten husleietap og det har det vært mye øl og god stemning for å si det sånn. Sjekk ut denne taggen på Instagram: #heitmyrs

Så da ente det med at jeg la ut denne annonsen på Finn – den kan du se på som en oppskrift på hvordan du skriver en annonse som er hyggelig å lese. Og hvor du er ærlig på at unge folk må få leve sine liv. (Hadde jeg vært skikkelig tøff skulle jeg brukt p-ordet, men vi får håper at leserne tenker det selv)

Også ligger det en liten velkomstpakke til gutta som flytter inn nå!

Niko / Eiendomscoah.

PS: Lyst til å lære mer? Se denne videoen med meg: https://eiendom.smartutleie.info/miniwebinar