Nå er det kaffe og Finn.no på sengekanten

Boligsøk på finn.no

Hver morgen før jeg er ute av senga har jeg vært gjennom alle mine boligsøk på Finn.no. Som de fleste er jeg også innom de store nettavisene. Men det er først når jeg ser en boligannonse hvor jeg lukter muligheter at jeg våkner skikkelig. 

Sånn har jeg holdt på i mange år og det er en liten glede jeg koser meg med hver dag. Denne vanen lærer jeg alltid bort til mine kunder. 

Den er viktig fordi den gjør at du bruker alt du har lært på kurs og får det helt inn i fingerspissene. 

Det er først når du er der, at du hopper over alt jåleriet i boligannonsene og jobber med plantegningen at du har fått dine nye investorbriller riktig innstilt. 

Skal du lykkes med eiendomsinvesteringer er det helt essensielt at kjøpene dine blir så optimale som mulig. Og som alt annet, du må øve for å få det til. Bommer du, går du glipp av mye avkastning!

Helt ærlig, så er ikke kona så glad i at jeg ikke kommer meg ut av senga på morgningen, så (håper du leser dette Guro) hun kommer ofte med en kopp kaffe til meg for å sjekke at jeg er våken. Da har jeg det topp. Kaffe og Finn.no på sengekanten 😀

Du kommer også til å begynne å se på boligannonser på en helt annen måte etterhvert som du lærer mer om hvordan du skal tenke som en eiendomsinvestor. 

Forresten, husker dere Lars som holdt taktstokken og fikk det som han ville med sine verdivurdering i forrige nyhetsbrev – nå har han kjøpt seg en ny sekundærleilighet med sikkerhet i sin egen bolig med økt verdi.

Som du skjønner er nøkkelen til å lykkes med eiendom kunnskap og det å ha noen som kan guide deg. Selvfølgelig må du komme deg ned fra gjerdet, men har du lest helt ned hit, så antar jeg at du er på rett spor!

Jeg vet at jeg nå burde hatt et bilde av meg selv i pysjen med mobilen i den ene hånden og kaffekoppen i den andre. Det får bli en annen dag!

PS: Send meg et svar på hva som skal til for at nettopp du skal begynne på kurs og tar de grep som er nødvendig for å komme i gang med eiendom!

Ha en super uke! 

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach