Min hemmelighet rundt tankesett. Lær hva som skal til

Det er mye gøy og mange folk jeg snakker meg hver uke. Både når jeg jobber og når jeg driver med mine små og store prosjekter er det alltid en liten regel som gjelder:

Når du løser store oppgaver, så deler du den opp i en rekke små oppgaver som du løser etter en plan uten at du tenker på alt arbeidet som ligger foran deg. 

På denne måten så slipper du å bli overveldet. Det betyr igjen at rekken av unnskyldninger for å skyve på oppgavene ikke får noen tyngde. Det er jo bare småting som skal løses. 

Det fine med den er at den er så liten og gjennomførbar at den er lett å leve etter. Samtidig gir den fantastiste resultater. (Dette har jeg levd etter lenge og metoden er nøye beskrevet i «Mikrovaner» av James Clear).

La oss bruke dette på eiendom. Hver dag snakker jeg med folk som rett og slett er overveldet. Å komme i gang med utleie er for stort. Da bruker jeg denne teknikken og jobber med å finne ut nøyaktig hva som gjør at man ikke kommer videre – og tilsvarende finner de små oppgavene som gjør at man kommer på rett vei.

Jeg er alltid hard og konkret i min undervisning og coaching, både når det gjeler hva som er det endelige målet og de oppgavene du må løse for å komme ditt. Det er faktisk deg det handler om og hva som skal til for å få deg fra nå til mål (transformasjon kalles det på fint).

Noe jeg alltid får nye kunder på, er finansmodulene jeg har i kurset. Der har jeg rett og slett laget en gigantmal som du bare må følge, punkt for punkt, detalj for detalj. 

Ingenting er morsommere for meg enn når alle detaljene faller på plass og kundene får svar fra banken at lånesøknaden har gått gjennom.

Jeg er faktisk i den situasjonen selv på et eget prosjekt jeg skal bygge. For meg er det virkelig store greier og på fredag finn jeg denne mailen:

Hei,

Jeg har nå fått sett litt mer på det og det er veldig spennende. Jeg tror det kan være gode muligheter til å få til noe her. Det ser ut som store verdier og et spennende prosjekt. (…)

Er det slik at du ønsker et indikativt tilbud av meg først eller skal jeg ta hele saken og få en bevilgning? Jeg skal klare konkurransedyktige betingelser.

Hilsen

XXXX

Fredag kveld tok jeg meg en skitur på hytta og tenkte nettopp på denne e-posten. Da var jeg fornøyd. (Se bildet)

For de som har gått på kurs hos meg, så vet de nok hva jeg svarte. Det er jo selvfølgelig slik at jeg nå skal bygge en skikkelig god relasjon til denne rådgiveren og da vil jeg ha mye dialog uten store utredninger. Jeg ba derfor om et indikativt tilbud som senere skal bli et skikkelig tilbud. 

Da er det bare å begynne å jobbe med de små oppgavene 😀

Niko / Eiendomscoach

PS: Nei, du får ikke vite hvem denne rådgiveren er, jeg vil ikke at folk som ikke har godkjente søknader fra meg kobler seg på mitt nettverk av bankrådgivere. Når rådgiverne hører at de som henvender seg har vært gjennom kurs hos meg, så skal de være trygge på at det kommer skikkelige søknader for å finansiere gode case.

PS2: Lyst til å vite om Smart utleie er noe for deg? Det er bare å booke en gratis samtale her: 

www.calendly.com/smartutleie