Med eiendom tjener du penger mens du sover 😀 💰🛌

Forskjellen på lønnsinntekt og kapitalinntekt er at den sistnevnte også jobber for deg mens du sover eller gjør andre ting som er viktig for deg.

Hvis du hadde fulgt metodikken og bygget en liten portefølje av utleieboliger, så ville du hver måned fått avkastning på pengene dine uten at du har jobbet noe ekstra for dem. 

Selvfølgelig har du slitt for å skaffe nok egenkapital og grudd deg til å møte banken, tatt risiko, men når det er gjort, så kan du nyte. Dette er enormt forskjellig fra hvordan det er å være ansatt og jobbe for månedslønnen. Gjør du ikke det du skal eller du mister jobben, så blir det heller ingen lønn på deg. Du er ikke din egen herre og prisgitt sjefens vurdering av deg og din innsats for hvordan han lønner deg.

Som vanlig lønnsmottager er utleiebolig en helt genial investering. Det er mulig å kjøpe for de som virkelig vil og tar tak i egen økonomi for å komme i kjøpsposisjon. Du kan (og skal) drive med utleie ved siden av din hverdagsjobb. Alt dette kan du få til. Og på sikt kan du skaffe flere boliger og på lang sikt, så kan kanskje drømmen din om å bruke tiden annerledes oppfylles. 

Følger du metodikken er utleiebolig en god investering med lav risiko.

Du som har fulgt Smart utleie lenge vet at du ikke får lov til å slutte i dagtidsjobben din, men det lov å drømme om det. 

Så ofte jeg kan drar jeg i skogen, gjerne midt i uka. Noen ganger sover jeg i hengekøye, andre ganger er det bare en dagstur. Noen ganger alene, andre ganger sammen med familien eller kompiser.

Alltid følger jeg meg så fri på disse turene. Det er ingen sjef som venter på meg og jeg bestemmer selv hvor jeg skal og hvor langt jeg skal gå. Akkurat som når jeg jobber med eiendom.

På turene mine har jeg alltid med meg en tanke. Ikke får jeg noen timelønn mens jeg hører bekken klukker og trærne bruser. Men penger – det tjener jeg. 

Niko / Eiendomscoach

PS: Var du med på direktesendingen på Facebook på fredag? Det var så utrolig hyggelig! Da fortalte jeg om e-posten jeg nettopp hadde fått fra kunde Stian hvor han var så fornøyd med kjøpet av sin andre utleiebolig. Og plutselig skrev han i meldingsfeltet at han var med på sendingen. Jeg gratulerte ham på direkten og oppfordret alle til å gi han tommelen opp. Han fikk en haug. Det så kult når vi heier på hverandre for å komme videre 😀 💰🛌

Har du lyst til å slå av en prat med meg om utleie? Finn et tidspunkt som passer deg her:

www.calendly.com/smartutleie