Les og lær: Mitt største øyeblikk – fikk låne 55 millioner kroner 🎉🎉

Her signerer jeg på mitt største lån noensinne – 55 millioner kroner. Og med det ble jeg også bankens største kunde. På minussiden vel å merke 😀

– Det er vel ikke akkurat hver dag du signerer et så stort lån, spørr bankrådgiveren vår og smiler?
 

De største øyeblikkene i livet er jo selvfølgelig de nære ting som da vi fikk barn og jeg giftet meg, men i min eiendomskarriere er det disse fem sekundene det tok å signere lånepapirene som jeg hadde jobbet så hardt for å få på plass som sitter igjen som det største. 


Gjennom de siste 12 månedene har jeg jobbet med ham for at han både skal bli kjent med deg og prosjektene mine, og at jeg skal få dyp forståelse for akkurat hvordan denne banken og han spesielt jobber. 

Hele denne prosessen har vært enormt lærerik og gøy, men også viktig. Jeg måtte få landet finansieringen av prosjektet mitt og det begynte å haste. Jeg tok en runde med 8 bankrådgivere for å skjønne hva som skal til for at BANKEN SVARER JA.

Hele prosessen har jeg dokumentert og laget et eget kurs av, Finanskurset – slik får du banken til å svare ja.

Nå skal det sies at jeg har vært innom denne følelsen før. Når du kjenner at du har tatt risiko, jobbet hardt, vært flink og fått det til. Og selvfølgelig blir økonomisk belønnet. Jo mer jeg tenker på det, så er det kanskje den følelsen, og jakten på den følelsen som driver meg videre. Det er rett og slett fantastisk gøy, givende og spennende.  

Alle på kurs hos meg lærer å starte med begynnelsen. Det er å få full økonomisk oversikt over din nåsituasjon. Og da ligger det i kortene at din egen bolig må fremstå som så verdifull som mulig.

For å få frem den verdien må du kunne:

1 – Tilbud og etterspørsel i eiendomsmarkedet

2 – Vite hvordan du styrer megleren

3 – Skjønne hva banken faktisk ser etter

De 3 punktene ser jo så greie og enkle ut. Men du skal vite at de som kan dette til fingerspissene får så mye mer ut av hele prosessen og bygger mye større verdier enn de som bare tror de kan. 

Bildene er litt dårlige, jeg var jo skjelven, men heldigvis hadde jeg økonomisjefen i forholdet, min kone Guro, som passet på at vi fikk dokumentert dette.

Jeg heier på deg Hans-petter!

Niko / Eiendomscoach

PS: Mens du leser dette har jeg byggemøte på tomta og snart kommer gravemaskinen. Så du kan forvente at det kommer mange poster med meg som både kjører gravemaskin, slår ned spunter, styrer betongbil, trekker kabler og koker kaffe til gutta! Kjenner jeg gleder meg!

PS2: Dere er vel kjent med kurset jeg har. I høst har det vært så mange som har kommet ombord. Det er skikkelig gøy. Og en ting som jeg setter ekstra pris på er at mange trenger coaching for å komme i gang. Det sier seg selv at alt du både må lære og gjøre er lettere sammen med noen som både har gjort det før og vil ha deg opp og frem!

En gratis samtale med meg booker du her: www.calendly.com/smartutleie