Les og lær fra Niko: Milliardærarvingen som tenkte for mye 📚 🙃

«Folk er forskjellig» er liksom min mors setning, som hun sier i tide og utide. Men det er jo noe rett i det også. 

Det har vært en så rar uke. Jeg hadde et møte med en som var i familie med en eiendomsmilliardær. Han hadde tilgang til både kunnskap, mye EK og kunne uten problem låne opp store beløp for å gå tungt inn i eiendom. 

For å ikke identifisere vedkommende lar jeg resten av detaljene ligge. Men kort oppsummert så var han i en drømmesituasjon hvor alt lå til rette for at han kunne starte et virkelig stort eiendomsselskap og utnytte hele verktøykassa som dette fantastisk morsomme og innbringende fagfeltet gir 😃

Men han hadde ikke gjort det. 

Samtidig var han så tydelig på at han kunne alt, og at han i alle fall ikke trengte noe basic eller coaching fra meg. Når vi snakket sammen om eiendom, så avbrøt han meg ofte med «jeg vet alt dette». 

Jeg ble egentlig litt lei og spurte: Hvorfor har du kontaktet meg?

– Jeg finner ikke noe gode caser jeg kan regne hjem. 

Jeg svarte at det er alltid gode muligheter bare man følger metodikken vi nettopp hadde snakket om, og at med et langsiktigtidsperspektiv, så skaper du virkelig store verdier. Det visste han også fra før.

– Kanskje du overtenker og ikke får ut fingeren? 

– Ja, kanskje det er det, svarte han.

Så var turen ferdig og jeg var fremme ved neste møte. Det blir ikke noe mer tur med ham.

Book en gratis samtale med meg her.

Da jeg er hjemme igjen ser jeg en innbetaling for å bli med på kurs fra en dame jeg har snakket mye med den siste tiden. Noen timer etterpå legger hun frem et konkret investeringscase hvor hun treffer på alle parameterne.

Vi blir enige om en strategi for bud og kjøp, og jobber med hva den aktuelle leiligheten er verdt for henne. 

Dagen etter ringer hun meg og forteller om kjøpet og dato for overtagelse 😃

Så folk er forskjellige, noen tar grep, mens andre blir sittende på gjerdet.

– Men jeg hadde ikke gjort dette så kjapt uten at du hadde vært der altså Niko, oppsummerte hun. 

– Det er jo det som er min oppgave. Å få deg videre i din eiendomsreise.

(Forresten, så kan det hende du blir kjent med henne, men det er om noen måneder, det skal skje mye med Smart Utleie fremover)

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PSFor at du skal bli en bedre eiendomsinvestor har vi laget Smart Oppussing. Lær hvordan du skal styre et oppussingsprosjekt enten du skal gjøre det selv eller leie inn folk. Ikke bli en sånn som hvor det ender dyrere enn planlagt. Og for deg som bli kunde hos Smart Utleie, så får du prosjektlederkurset gratis som bonus!

Lyst til å bli bedre kjent med meg? Se denne korte videoen