Les og lær av Niko:🪄 Det ene magiske spørsmålet du må stille læreren 🪄

Hvis du skulle velge deg en personlig trener for å slanke deg og valget sto mellom to stykker, begge har samme kompetanse og utdannelse, men den ene er tjukk og den andre er tynn. Hvem ville du valgt?

Akkurat den problemstillingen er jeg innom nesten hver eneste dag som eiendomscoach.

De som er nysgjerrig på meg spør rett og slett; hvor rik er du?

Til å begynne med synes jeg det var et litt vel direkte spørsmål og gikk rundt grøten og fortalte om min erfaring og de eiendomsprosjektene jeg har landet, og hva jeg driver med nå. 

Jeg har tenkt mye på spørsmålet de siste månedene etterhvert som mange kunder har kommet ombord her på Smart Utleie.

De som har hørt meg på podcasten til Fastighetsprinsen har jo fått med seg at jeg blir utfordret på både hva jeg har i økonomiske verdier og hva som er målet mitt. Jeg svarer mye, men sier samtidig at jeg målene mine er såpass unorske at jeg ikke tørr å fortelle det høyt.

I samtaler med nye kunder nå, så svarer jeg skikkelig. Jeg opplever at de setter pris på at jeg er ærlig og at de blir inspirert over hva vi har fått til og hvor jeg skal. 

Det er jo helt menneskelig når man både skal bruker penger, tid og krefter for å komme videre i livet samme med en trener, at du er helt trygg på at treneren faktisk er bedre enn deg og har gått løypa før deg. 

Sånn er det for meg også. Etter at jeg sluttet i hverdagsjobben, har jeg brukt mye tid på hva som skal til for å gjennomføre en triatlon. Jeg har gjennomført en liten, men skal fullføre en full Ironman (3,8 km svømming, 180 km sykling og 42 km løping). (Jada, jeg vet de er en klisje og et skikkelig ilandsprosjekt, men skitt au. Jeg gjør det likevel).

Min trener har rekordtid på Norseman og en anerkjent triatloncoach. Det å bli med i hennes program er et nåløye du må gjennom. For at jeg skal nå mine drømmer om å gjennomføre, vet jeg at jeg ikke får til dette selv. Jeg må ha en som viser vei og tar meg til mål. 

Når det gjelder eiendom, så er det omvendt. Der er det jeg som er viser vei.

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PS: Hvis du spør, så får du var, og da helt ærlig. Er du klar for å bli med på kurs hos oss og trenger en hyggelig prat med meg før du kommer ombord, så booker du en samtale her 😆

PS2: Et annet stort spørsmål som jeg ofte blir utfordret på er; når er man rik? Jeg tror ikke svaret er et tall, men starten på en prosess. Fra mitt ståsted er du rik når har frihet til å ta valg du tidligere ikke kunne ta.

Å bruke tid på egne prosjekter er fint. Du er din egen herre og tjener bare deg selv. De sister dagene har jeg ryddet hagen og klartgjort for bygging.