Les historien om min raskeste kunde. Inn, ut og ferdig på 3 dager

Som du sikkert skjønner elsker jeg friheten eiendom har gitt meg og hver eneste uke treffer jeg mange folk.

Alle har de noen fint ved seg og alle er de spesielt interessert i å knekke koden på hva som er et godt kjøp til utleie. Men han her var kjappere enn noen andre jeg overhodet har møtt!

Forrige tirsdag hadde jeg samtale med kar som drev med utleie og hadde et godt drevet AS. Han hadde allerede sikret finansiering. 

Han er en proff kar, både på jobb og privat. Han pruta litt på kurset, som man hør og bør, og jeg spurte først og han egentlig trengte å gå på noe kurs.

– Jeg har fulgt deg lenge og det er verdt pengene å vite at jeg treffer helt rett med kjøpet mitt, var hans klare svar.

Han var tydelig på strategien sin om hva som skulle være neste boligkjøp og ville at jeg skulle ta en sjekk om strategien tankene hans var optimale. 

Jeg svarte som sant var at «det var mye bra, men ikke optimalt i forhold til å maksimere avkastningen og minimere risikoen, samtidig som planen hans i større grad måtte ta hensyn til at han hadde en meget krevende hverdagsjobb».

– Det er greit, jeg skal ha din beste vurdering og jeg melder meg på kurs med en gang. 
 

Da vi snakket sammen dagen etter hadde han rett og slett sett alle modulene og jobbet seg kjapt gjennom oppgavene. 

Det var da litt av et tempo på deg?

– Når jeg har bestemt meg, så er det ikke noen vente på. Hva er neste steg videre?

– Du følger Masterplanen vi har laget sammen og finner 3 kandidater som du mener er gode kjøp, så tar vi dem opp til diskusjon og finner beste kjøp for deg og en strategi for å få kjøpt den, svarte jeg.

Dette jobbet vi med på onsdag. Torsdag dro han på privatvisning og kuppet en HELT konge utleiebolig på Grünerløkka i Oslo.


For meg var dette kjempegøy, det er et bevis at metodikken fungerer og belønning for strevet når kundene kjøper utleiebolig basert på kurset.

Nå er det neste litt rart. Vi jobbet så intens i tre dager og nå er han videre. Men jeg har en mistanke om at han kommer tilbake etterhvert som verdiene hans stiger og han skal gjennomføre et nytt kjøp.

Akkurat som metodikken sier du skal 😀

Niko / Eiendomscoach

PS: Jeg har vært skikkelig opptatt de siste ukene med å finpusse mitt nyeste finanskurs som jeg kommer til å slippe denne uken. Det er for deg som skal finansiere din første utleiebolig eller ønsker å øke porteføljen og sikre finansiering i AS. 

Har du lyst til å vite mer om finanskurset eller hva du lærer som medlem hos Smart utleie, så booker du en gratis samtale her:

www.calendly.com/smartutleie