#LærboligavNiko – Også endte det i møte med selveste banksjefen 😊

God morgen.

Det er en fin kar på Vestlandet som jeg har som kunde. Han er lugn og smilende, men også frustrert. Mest av alt er han sint på seg selv. Han tømrer og «har slått spiker i 20 år» og er lei. 

Blogg Smart utleie 011121

Som så mange håndverkere med virketrang har han også kjøpt både tomter og oppussingsobjekter. Men tjent noen store penger har han ikke.

«Jeg kjøper alltid feil», er hans oppsummering når vi snakker om hvorfor han ikke har fått det til. Også har han blitt sittende på gjerdet de siste årene av frykt for å gjenta den samme gamle historien.

Han har en annen jobb ved siden av, men vil leve av eiendom og ønsker å reise mange måneder i året. 

Jeg liker ham. Han holder taktstokken, følger oppskriften og er disiplinert. Han har jobbet seg gjennom alle kursene, vært på fellessamlinger og brukt mye tid med meg 😊

Da han ringte meg rett før helgen var det gode nyheter på gang. Han hadde booket møte med banken om skulle treffe dem om et par dager og trengte litt støtte og retning. 

– Forresten, hvem er det du skal treffe, spurte jeg? 

– Det er selveste banksjefen det, svarte han.   

Så akkurat nå tenker jeg på kunden min og gleder meg til å høre hvordan det gikk i første møtet. Jeg skald fortelle mer om det i bloggen nested uke.

Jeg er helt sikker på svaret, for hans eneste oppgave var å bli kjent med banksjefen og bygge tillitt. Og det vet jeg at han gjør.

Men det er møtene fremover som blir avgjørende. Det er da han skal tenke stort og få finansiert sin drøm om å leve av eiendom.  

Du som følger meg vet jo hva min store boligdrøm er og under ser du tegningene. Men jeg vil mye mer innenfor feltet. 

Nå vil jeg hjelpe de som skal kjøpe sin første bolig med å lage et program med en haug av små og store triks, slik at de gjør et så godt kjøp som mulig. 

Derfor trenger jeg nå å komme i kontakt med førstegangskjøpere for å lære av dem hva de lurer på (eventuelt hva de ikke vet de burde lure på).

Send gjerne min e-post videre til noen du mener hadde hatt nytte av å snakke med meg eller send meg navn og nummeret dem, så ringer jeg dem. 

Jeg heier på deg Hans-petter og vil at folk skal lære seg dette faget! 

Niko

Eiendomscoach  

PS: Hva skal til for å få deg videre i din eiendomsreise? Svar på denne e-posten, så kan vi ta en uforpliktende prat.