Korona ødelegger ikke for den som følger metodikken

Vanskelige tider krever at du må løse alle de små og store oppgavene perfekt.

Denne uken fikk jeg en e-post fra noen nye kunder som ikke fikk leid ut en 3-roms leilighet sentralt ved en stor park i hovedstaden.  De var overrasket og skrev at dette var noe de aldri hadde opplevd tidligere.    Det hadde alltid vært mange på visning og de hadde kunne velge og vrake i gode leietagere. Nå var de redd for at den skulle bli stående tom.   Jeg ba om å få tilsendt utleieannonsen. Kremt, den var, for å si det forsiktig, ikke slik de hadde lært på kurs. Til deres unnskyldning skal det sies at de kun hadde kommet i gang med modul 1 og 2, og ikke hadde begynt å jobbe med modulene rundt annonsering og hvordan tiltrekke seg de beste leietagerne.    Annonsen hadde få og dårlige bilder, og lite tekst og beskrivelser av hvordan den aktuelle leiligheten var og hvor fint det er å bo nettopp i det området.

Fortsatt aktivitet

De fleste har fått med seg at korona-viruset gjør at mange utenlandske leietagere er i sine hjemland og ikke på jobb i Norge. I tillegg er det mange studenter som ikke leier og heller har digital hjemmeundervisning hjemme hos mor og far.    Men det er ikke ensbetydende med at utleiemarkedet er nede. Fortsatt er det aktiviteter på de aller fleste arbeidsplasser og alle studiesteder. Leietagere er fortsatt på boligjakt og det er fortsatt mulig for deg som utleier å få den avkastningen du fortjener. 

Forskjellen nå er at du må jobbe hardere for hver krone du skal ha inn.   Detaljene

Mitt råd til det urolige paret var derfor at nå må alle grep de gjør være perfekte for at nettopp deres annonse skal skinne.    Jo bedre den er, jo flere lesere, jo flere henvendelser, jo flere på visning og dermed størst sannsynlighet for at man ender opp en noen leietagere som man blir fornøyd med.    Denne uken skal paret rydde og style utleieleiligheten, de skal bestille en profesjonell fotograf og sende meg annonsen til godkjennelse mot slutten av uka.   De er nok litt nervøse for om de får leid ut raskt. Det er ikke jeg

Niko / Eiendomscoach