Knakk utleiekoden – drar til Hawaii!

Som voksen er det jo på barna man ser at tiden flyr. Vi står stille, mens de spretter i været. Og plutselig flytter de ut og du står der. Vi skulle vel egentlig ha litt mer tid sammen – oss som en familie? Gjøre alt og ingenting?

BLOGG SMART UTLEIE 151121

Sånn har jeg det også. Jeg er innom dette hver dag, og jeg har tatt mine valg. Det er det andre venner av oss som også har gjort.

Gjennom årene har de lært å leie ut leiligheten og huset sitt. De har jobbet med finnannonsene og blitt supre på AirnBnb.

Resultatet er nye kunnskap, selvsikkerhet og nye inntekter. I sum har det blitt så bra at de kan ta med ungene og reise langt ✈️

Nå er det to vennepar som straks er på vei til selveste Hawaii. Du må rundt halve jorda og lander i et land som er så forskjellig fra Norge som det nesten går 🤙

Jeg har diskutert detaljene rundt utleie med de mange ganger, og hver gang merker jeg at de blir flinkere og går for maks avkastning.

Jeg har vært på Hawaii et par ganger og når folk spør hvordan det er der, så pleier jeg å svare:

– Når du kjører og stopper på rødt lys, ikke bli overrasket om bilen foran deg ikke kjører på grønt. Livet går ganske sakte der. Han kjører selvfølgelig på neste grønne lys og strekker bare hånda ut av bilvinduet med et lite «hangloose»-tegn som en unnskyldning på at du måtte vente, men også som en hilsen til deg om at du ikke må stresse. Oss i Norge trenger den 🤙

Her i Smart utleie er definisjonen på rikdom om du har nok leieinntekter til å kunne velge annerledes enn å måtte stille på jobb hver dag, hvis det er et mål du har.

Som eiendomsinvestor i oppstart er det helt naturlig om du har en uro om du får det livet du drømmer om, og om eiendomsinvesteringene gir deg nok passiv inntekt til å kunne leve friere.

Det eneste jeg kan si som er helt sikkert, er at du ikke kommer deg avgårde om du ikke prøver.

Akkurat nå tenker jeg at jeg har lyst til å reise og mens jeg blar bildene fra familiens siste store tur – kjenner jeg at jeg er fri.

Det er ikke alle som har tatt egen hårklipp i solnedgang i Karibien 🌇

Niko – kanskje din eiendomscoach og reiseguide 

PS: I dag har ønsker jeg å si velkommen til alle nye medlemmer og kanskje er det deg neste gang? Hvor er du på vei?