«Kan vi ta en prat i dag? Jeg har noe viktig å fortelle» #LærBoligavNiko

«Kan vi ta en prat i dag? Jeg har noe viktig å fortelle»

Forrige uke fikk en e-post fra en dame jeg har coachet nesten et år.

Blogg smart utleie 2911121  

Hun er meget arbeidssom og har vært bestemt på at hun skal oppnå sin økonomiske drøm, nemlig å eie sin egen utleiebolig. Det har liksom blitt en slags besettelse. Hun har små barn, krevende jobb og ikke så mye ledig tid.

Men hun har sett alle mine videoer mange ganger, leser alt jeg skriver og deler, samt at hun hører på alle mine sendinger i opptak.

Nå hadde hun noe på hjertet.  

– Jeg må fortelle deg noe. Noe viktig. I dag har jeg signert lånepapirene for en sekundærbolig til 3 millioner kroner. Jeg gråter nesten nå når jeg forteller deg dette. Det her har jeg jobbet så hardt for og tenkt på så lenge, fortalte hun.

Vi har snakket mye sammen og hun har vært på, samtidig har hun også hatt et krevende år hvor hennes forretning ble hardt rammet av korona.

– Du vet jo hvor mye dette her har betydd for meg. Tenk deg fra vi ble kjent for et år siden, da hadde jeg kun mulighet til å låne 300 000 kroner til en båt som familien skulle kose seg med. Men nå, etter å ha fulgt deg og gjort det jeg har lært, så fikk jeg det til.

Jeg gråt nesten selv da satt med henne i telefonen og jeg har en tåre nå. Tenk deg det, jeg er en voksen mann som har fått 1000-vis av nordmenn til å tenke annerledes gjennom min utadrettede rolle som ekspert i media i mange år og gjennom Smart utleie siste året.

Veien til det livet du ønsker å leve handler alltid om det neste lille steget!     

Mitt økonomiske liv er ikke noe sus og dus, men jeg har valg som andre drømmer om.

Det å bli eier av en utleiebolig var noe hun hadde tenkt på siden hun begynte i fast jobb og det har vært noe hun hadde tenkt på hver eneste dag i mange, mange år. Og nå stod hun der, med kontrakt og finansiering i boks. Og en tåre i øyekroken.

Det å nå egne økonomiske mål sitter dypt i oss. Selv har jeg nådd mine og jeg føler meg privilegert når jeg får lov til å hjelpe andre å nå deres mål.

Jeg ønsker deg en riktig god mandag😅

Niko

Eiendomscoach

PS: Noen har store mål, andre har små. Det viktigste er at det er dine mål. Jeg vil gjerne høre hvor du skal!

Her er min boligdrøm:

https://www.instagram.com/smartutleie.as/