Julehilsen og pakke fra Smart utleie

Nyhetsbrev nummer 8 Smart utleie

Julen er tiden for å tenke gjennom tiden som var og tiden som kommer. Det er også en tid til å ta vare på seg selv og familien – og det er en tid hvor man begynner å planlegge nyttårsforsetter, og tenke ut hva som skal til for å nå dem. 

Kanskje drømmer du om å en dag kunne leve av eiendom eller trappe ned på din hverdagsjobb. Det er mulig, men verdiene kommer nok ikke seilende ned av pipa denne julen heller. Men lyspunktet er at du kan ta grep om din egen fremgang. 

Du får denne e-posten fordi du er interessert i eiendom. Du er blant de få i Norge som kanskje har begynt å ta grep om egen privatøkonomi og har planlagt for vekst ved hjelp av utleieeiendom. 

Hver jul blir jeg alltid litt nostalgisk. I år startet jeg nok en forretning, og året er preget av investeringer, og vi har en nøysom livsstil for å oppnå våre mål. Ikke ble det Porsche eller noe skikkelig leketøy til far i år heller. 

Kona, økonomisjefen i forholdet, hun hadde lurt på om jeg hadde mistet helt bakkekontakt om jeg hadde kjøpt meg noe sånt. Da ville hun rett og slett pekt på min egen medisin og fått meg på rett spor «her i huset er det metodikken som gjelder. Vi har skapt oss en frihet vi aldri hadde hatt, om vi ikke hadde satset og investert. Vi har eiendom som stiger i verdi, og passer på å få husleia inn. Ellers har vi det bra og sløser ikke. Sportsbil til far er ikke en del av den pakka». 

Selvfølgelig har hun rett. Jeg må leve som jeg lærer.    

Men det er noe med det livet jeg lever, kanskje ikke så vilt og fullt av impulskjøp. Men jeg har noe som få andre har. Jeg har tid. Og jeg har sikret pensjonstilværelsen. Verdien av det er høyt. 

Og nå i jula gir det meg mye tid å tenke på det. Bare de siste dagene mens jeg jobber innimellom med kundene mine her på Smart utleie, har alle barna vært hjemme. Hun minste (hun som er kledd ut som alv i julekalenderen), har spilt julemusikk og tegnet blide mennesker og dyr hele dagen. 

Han mellomste har hatt overnattingsbesøk og syntes det har vært fint med mor og far hjemme slik at han lett kan cruise innom med alle sine spørsmål og håp om høy service og servering. 

Hun største lister seg ut av rommet sitt og setter seg ned når det passer henne. Tenk hvis jeg hadde vært låst til et kontor og mistet alle disse øyeblikkene? Det ville vært et tap for meg. Jula er tiden for å tenke hvem man er og hvem man vil være.

Jeg lurer på hva du tenker? Hva om tiden er inne for deg å ta grep, og lære deg hva som skal til for få inntekter fra eiendom?

Fra meg i år får du noen skikkelige verdifulle gaver. Brukt riktig og satt ut i ekte eiendomskjøp, kan mine råd og verktøy til deg være verdt millioner av kroner.  

  • Klikker du på denne lenken, så finner du årets gratis julekalender. Den er det hundrevis som har klikket seg gjennom disse ukene. Det bør du også gjøre.
  • Og i luke 24 finner du en siste gave fra meg til deg. Den er til deg som nå har fått med deg budskapet og er klar til å komme videre!

Jeg ønsker deg en riktig god jul godt nytt år.

Vennlig julehilsen 

Nikolaos Farmakis Eiendomscoach i Smart utleie

PS: Har du lyst til å vite mer om Smart utleie – book en gratis og uforpliktende samtale med eiendomscoach Nikolaos Farmakis. 

Dette er samtalen for deg som lurer på hvordan det er å bruke en rådgiver for å komme i gang eller få vekst i dine eiendomsplaner. 

www.calendly.com/smartutleie

Last ned boliglånskalkulator