«Jeg skal bli som deg» La deg inspirere av de unge

Noen ganger blir jeg bare så glad. Forrige dagen lå jeg på sofaen og skulle ha en samtale med noen som ville bli medlem. Overraskelsen var stor da det dukket opp en ung fyr med litt skjegg, regulering, stor dunjakke og et kjempesmil i den andre enden.
 
– Hei Niko, jeg skal bli som deg! Du er som de store gutta på YouTube, bare i norsk utgave, sa han, med klar og tydelig stemme.
 
Jeg måtte nesten le, hva var dette?
 
Etter en kort prat hadde han fortalt masse om seg og sitt. Nå var han på vei til skolen og det var bare nå han hadde tid til å prate. Han prioritere å lese og var veldig opptatt av å få gode karakterer. Han var 17 år, han skal leve av eiendom og hjelpe sin familie.
 
Vanligvis begynner jeg og borre i folks kompetanse, motivasjon og privatøkonomi. Og selvfølgelig om de bare er noen som prater, å sitte på gjerdet som jeg kaller det, eller om de virkelig vil komme i gang med eiendom.
 
Jeg bestemte meg for å bli kjent med ham og virkelig finne ut hvor motivert han var. Han hadde sett alle mine videoer, vært på masse av direktesendingene og fulgte med på eiendom.
 
– Nå som jeg har blitt eldre og fått mer å si i familien, så har jeg fått foreldrene mine med på at vi skal ha utleiedel når mamma og pappa skal kjøpe bolig neste gang. Det vet jeg du liker. Jeg skal skaffe meg jobb og jeg skal begynne med eiendom og lære med finans også, sa han.

Dette var ikke ungdommens overmot, men en ung kars drømmer som snakket. Han ville drive med eiendom og han ville lære. Han var på video med meg, og han ville at jeg skulle bli hans mentor.
 
Det var et eller med ham, hans iver og glød, hans tydelighet, og selvfølgelig hans sjarm. Men det var noe annet der også, nemlig hans forståelse av at eiendom er hans vei ut av det livet som han og familien sto i nå. Det er jo akkurat slik det har vært for meg.
 
Hvordan ville du likt å besøke meg på byggeplassen, ta en kaffe og lære deg hvordan det gjøres?, spurte jeg. 

 Det hadde vært helt fantastisk, men jeg må prioritere eksamener først. Planen er at jeg skal bli bygningsingeniør samtidig som jeg begynner med eiendom.
 
 
Kaffen er klar.
 
Jeg heier på deg!
 
Niko / Eiendomscoach
 
PS: Lurer du på hvordan det er å være medlem og ha meg som din eiendomscoach? Da vil jeg treffe deg! Book en gratis og uforpliktende samtale her: www.calendly.com/smartutleie