Jeg hadde Norges beste megler ved kjøkkenbordet.

Nå er jeg så j…. nervøs. Jeg har nemlig tatt en tønne med egen medisin og lagt en plan for mitt nyeste byggeprosjekt som er helt insane! (Fant ikke noe godt norsk ord som dekker gigantisk/utenfor boksen/bli sett på som en idiot/bli erklært geni hvis jeg får det til).

Torsdag hadde jeg en av Norges mest kjente eiendomsmeglere sittende på kjøkkenet hvor jeg forklarte hva han skulle gjøre for meg.

De som har fulgt meg vet jo at ambisjonsnivået er å endre det norske boligmarkedet ved å vise at man kan bygge store fantastiske leiligheter i Oslo sentrum, ved siden av St Hanshaugen, egnet for barnefamilier med høy kvalitet i materialer, utførelse og arkitektur. (I tillegg til at jeg vil at de som ønsker skal lære seg å tjene penger på eiendom).

Som de fleste også skjønner så er jo ikke dette veldedighet og byggekostnaden er jo også, kremt, høy. Ambisjonsnivået er å vinne Oslo bys arkitekturpris.

En essensiell del av plan er å fortelle en historie om hva bolig faktisk er og hva det å bo kan bety for den enkelte. 

Boligen din forteller deg og andre hvem du er, eller hvem du ønsker å være eller hvem du skal bli. Din bolig er synlig og omgir deg hele livet. Alle spør også om hvor du bor bittelitt ut i en samtale.

Mine boliger forteller historien om noe som er vakkert og moderne, bærekraftig og sunt. Alle valg og løsninger har dette med seg fra første skrue.

Jeg vet at jeg beveger meg på en tynn linje her for mange nok synes at jeg legger for mye i det å bo. Men husk at nordmenn er mye hjemme, vi er verdensmestere i å pusse opp, vi bor i verdens rikeste land, det er mange med god økonomi og mange er forfengelige (Ja det handler om det også).

Så hva sa jeg til denne megleren? Foreløpig er jeg ikke klar til å si navn og alle detaljene. Jeg må få det landet først. Han skal gi meg en tilbakemelding denne uken.

Men det jeg kan si, er at alle detaljene i prosjektet fra materialvalg, inngangsparti, sameieregler og de tusen andre valgene man, må gjenspeile ambisjonsnivået i prosjektet. Merk at dette ikke er det samme som noe luksus-greier med marmor og gull. Hos meg er det harry. 

– Du er meget ambisiøs Niko og jeg liker tankene dine. Du går motsatt av hvordan de fleste hadde tenk. De hadde bare smelt opp noen små leiligheter. Jeg må få lov til å ta dette opp til diskusjon med de andre på kontoret før jeg kan svare deg. Men denne utfordringen liker jeg.
 

– Husk at jeg lærer bort til at kundene mine at det er vi selv som må holde taktstokken og at jeg ikke skal ha noe av at du nå kommer tilbake med en lav utsalgspris, og så skal vi møtes på midten.

– Det skjønner jeg og følger deg på det. Jeg selger ikke boliger, jeg selger tillitt, akkurat som deg.

Niko / Eiendomscoach

PS: Hart du lyst til å lære mer om eiendom og hvordan du kommer i gang som eiendomsinvestor, så book en gratis kartleggingssamtale med meg hvor vi sammen finner dine muligheter:

www.calendly.som/smartutleie

PS2: Hvis du lurer på hvordan du skal skrive annonser for å få skikkelig oppmerksomhet, så kan du ta en kikk på denne annonsen som frem til nå har nesten 35 000 lesere:

https://www.finn.no/car/mobilehome/ad.html?finnkode=178947542