Han bodde på hytta, hadde gått konkurs og ville drive med eiendom

Eiendom er ikke for alle – men for mange.

I dag er jeg egentlig litt trist. Det er mange som ringer meg og vil opp og frem. Noen er tydelige og har en plan som kun trenger å justeres, mens andre vil bli leid frem til startstreken. Jeg liker alt og digger å få folk videre!

Så var det han her. Jeg sier ikke navnet. Han hadde booket time. Han hadde fulgt meg lenge og hadde tenkt mye på eiendom. Det var noen for ham. Helt klart.

Etter en kort samtale begynte jeg å jobbe med direkte med ham for å finne ut hans muligheter. Husk at jeg ikke tar ombord folk jeg tror ikke kommer til å få dette til. 

Etter hvert kom det frem at han ikke hadde jobb. Han hadde nettopp gått konkurs og bodde på hytta. 

Joda, han hadde vært i banken for å prøve å få lån til en egen bolig, men han hadde fått nei. Han hadde to kredittkortregninger som også vokste, så banken hadde sagt nei.

Det lå i kortene at han ikke fikk bli med på kurs og at han heller ikke kommer til å bli noen eiendomsinvestor med det første. 

Jeg fikk vondt av ham, men følte ikke noe ubehag eller at det var en klein stemning. Jeg er ekstremt direkte på dette og stilte han mange spørsmål.

Samtalen endte meg at jeg coachet han på hva han nå burde gjøre rundt sin egen privatøkonomi. Vi endte med en prioriteringsliste:

·         Kutte forbruket

·         Skaffe fast jobb

·         Betale ned på kreditkortgjelden

·         Kjøpe egen bolig (gjerne med egen utleiedel)

Drømmen for meg er at han om noen år tar ny kontakt og spør om å få bli med på nytt. Om han har fulgt lista, så skal jeg svare ja 😀

Du tenker kanskje at det var rart at han her kontaktet meg. Hva skal en kar som ikke har penger med å snakke om hva som skal til for å investere i en utleiebolig?

Jeg tenker ikke sånn. Helt ærlig blir jeg glad når mange ulike mennesker tar kontakt for å sjekke om de kan komme i gang med sine drømmer. Det viser også at Smart utleie når bredt og at det ikke bare er tilsynelatende vellykkede mennesker som tør å tenke stort.

Jeg ønsker deg en strålende uke!

Niko / Eiendomscoach

PS: 😀 Juli er tiden for å bli glad, prioritere seg selv og egen kunnskap. Derfor er Utleieakademiet nå ute på supertilbud – klikk på lenken og se hva du lærer 😀