Gratis kurs

Introduksjonskurs for deg som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med Smart utleie

Gratis Introduksjonskurs

Introduksjonskurs for deg som er nysgjering på hvordan det er å jobbe med smart utleie

 

Vi har stor pågang av folk som er interesserte i å investere i eiendom og som vil starte med profesjonell boligutleie.

Mange av de som kontakter oss kjenner oss fra media, eller fra et webinar de har deltatt på. Men, de er usikre på hvordan et online-kurs fungerer, hva de kan få ut av det, og hvordan det er å jobbe med oss her i Smart utleie.

For å svare så godt som mulig på det, har vi satt sammen et GRATIS introduksjonskurs. Temaene er delvis hentet fra Utleieakademiet, samt fra bonusmoduler som er tilgjengelige for våre kursdeltakere og coacing-kunder.

Deltakelse på dette kurset er selvfølgelig helt uten forpliktelser fra din side, så ikke nøl med å melde deg på og se hvordan vår kursportal fungerer og hvordan vårt innhold er satt sammen.

Jeg håper å se deg i kurset!

SE introduksjonsvideo

Kursmoduler/innhold

bli kjent med smart utleie

Gratis introduksjonskurs

Kurset er spesielt lagt opp for deg som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med oss her i Smart utleie, og som er ny i forhold til det å investere i, og leie ut eiendom.

I introduksjonskurset får du tilgang til innhold som ellers bare er tilgjengelig for våre coaching-kunder og deltakere i Utleieakademiet.

I dette introduksjonskurset har vi sett spesielt etter innhold som er relevant for deg som er i ferd med å starte opp, eller som har startet opp og føler det er mye du fortsatt lurer på.

Når du har jobbet med modulene i kurset, vil jeg gjerne høre fra deg.

 

01. Korttidsutleie og AirBnB...

Korttidsutleie og AirBnB er et aktuelt tema for mange som har ledig kapasitet enten i perioder, eller mer permanent fordi de har et rom tilgjengelig i leiligheten.

Dette er en form for utleie som også passer for de som har fritidsbolig som står tom mange helger og uker i året. 

AirBnB er krevende, men det kan være mye å tjene for den rette med det rette utleieobjektet.

02. Finansierings-ABC...

I denne leksjonen vil du lære grunntrinnene for hvordan du, som privatperson, går fram hvis du skal finansiere utleiebolig gjennom bank.

Denne videoen, sammen med opptak av ett av mine webinar, gir en god forståelse for finansiering, og hvordan du kan regne lønnsomheten i prosjektet du vurderer, eller allerede sitter med.

03. Derfor er eiendom en pengemaskin...

I dag blir pengene i prinsippet mindre verd for hver dag de står i banken.

Dersom du investerer i utleieboliger vil leieinntektene nesten alltid dekke de faktiske kostnadene. Det betyr at kostnadene dekkes av leietakeren, og verdistigningen tilfallr deg som eier leiligheten.