God morgen – les hva jeg fant i kjelleren – nå er jeg skrotnisse😀

I går var jeg i kjelleren for første gang på 15 år. Der fant jeg mye rart fra diverse leietagere. Nesten så jeg kan starte en isenkrambutikk.

Litt rar greie jeg skal fortelle om i dag. Vi leier del av egen bolig i kjelleren til studenter, og sånn har vi holdt på i 15 år. Vi har ikke hatt noen husleietap på disse åren og alt har gått på skinner.

Vi har fulgt metodikken og vært kule utleiere som har svart ja på de fleste spørsmål som har dukket opp, samtidig som vi har vært strenge på å få husleien inn. 

Det var med en litt spennende følelse vi tok en inspeksjon etter at den siste leietageren hadde flyttet ut. Som ventet – og nærmest selvfølgelig – så ble det omvask.

Men det var noe mer. I denne kjelleren bodde kona og jeg det første året vi kjøpte huset og vi var gravide med vårt første barn, mens vi pusset opp de andre leilighetene. Det var her eiendomsdrømmen startet.

De som nettopp hadde flyttet ut, hadde tatt med seg det meste av tingene sine, men likevel var kjelleren full av sko, som ikke tilhørte noen. Et piano uten eier, DVDer uten innhold, bilskilt (sikkert knabbet etter en fuktig natt på byen), noen spill. Masse kjøkkenutstyr og en såpeboblemaskin for å nevne noe. 

Først ble jeg sur på meg selv at jeg hadde latt alt bli så rotete og fylt seg opp med dette rasket. Men egentlig så er det jo ikke så ille.

Det blir en ettermiddag med rydding og bortkjøring på meg, før jeg er i gang med neste utleie. Det er en liten jobb sammenlignet med de pengene jeg har fått inn og hvilke muligheter dette har gitt oss. 

Så når jeg har tenkt meg litt om, så er det med glede jeg rydder kjelleren og ønsker neste leietagere velkommen 😀

Og skulle du ha behov for noen julekuler, en vase og vinflasker til pynt, så er det bare å stikke innom meg! Det er mer enn det du ser på bildet for å si det sånn.

Ha en super uke!

Niko / Eiemdomscoach

PS: Jeg har laget et miniwebinar om hvorfor du bør gå på kurs for å lære å tjene mest mulig på eiendom. Dette er for deg sommar lyst til å komme i gang med eiendom nå. Det finner du her.