Gled deg med disse som har hoppet og tjent penger på eiendom 💰😀

Å være den som får folk ned fra gjerdet og hjelper dem i gang med eiendomsinvesteringer er det beste som har skjedd i min karriere ved siden av mine egne byggeprosjekter. 

Forrige uke var det ikke mindre en fire kunder som sendte meg meldinger med ikoner med både pengesekker, smilertryner og tommelen opp etter at de hadde landet sine kjøp eller klargjort nye kjøp 💰😀👍

Et flittig par kjøpte en stor eiendom i Halden, en alenemor kjøpte en perfekt utleiemaskin sentralt i Drammen, en annen kjøpte seg en skikkelig pengemaskin i Oslo mens han siste kjøpte seg ny bolig for å leie ut sin gamle til studenter. Alt har vært jobbet med over noen morsomme uker. 

Noen har vært svært så kjappe, mens andre har brukt litt tid. Alt er bra, og man skal bruke den tiden man trenger. 

Jeg holdt nesten på å si at jeg lover gull og grønne skoger, men det gjør jeg altså ikke.

Men det jeg lover er at: Eiendom er en god INVESTERING med lav risiko som gir deg nye penger på si og kan være starten på å kunne leve av eiendom eller at du på sikt kan trappe ned på dagtidsjobben din.

Vi må nesten bruke bittelitt tid på hun ene. Hun er en dame med ansvarsfull jobb og et hektisk privatliv, samtidig som hun har blitt helt rå på eiendom og privatøkonomi.

Hun er også en smarting når det gjelder å plukke opp møbler som gis bort på Finn, pusse opp billig (også bruker hun triks fra boka til kona mi).

Min lørdag ble topp etter at jeg hun sendte meg denne hyggelige meldingen:

Nesten hver dag får jeg lange e-poster fra folk som forteller om alt de har gått glipp av ved å ikke investere i eiendom og hvor de innrømmer at de har blitt sittende på gjerdet i årevis.

Jeg har alltid et svar. «Slutt å se på hva som har vært og finn ut selv hva som skal til for at du hopper ned. Og en ting til. Hva kan jeg gjøre for å få deg videre?»

Akkurat nå smiler jeg. Fredag ringte en dame meg. «Er det du som er han derre eiendomsfyren?»

– Jo, det er meg det. Niko blant venner og kunder. Og jeg elsker eiendom.

Ha en strålende uke!

Niko / Eiendomscoach

PS: Lurer du på hvordan det er å gå på kurs og om du har muligheter til å investere i en utleiebolig? 

Ta en gratis og hyggelig prat med meg: www.calendly.com/smartutleie