For meg er det flaut å bli lurt av en svindler

Du har kanskje fått med deg historien om hvordan jeg ble svindlet av en skikkelig luring som sjarmerte meg i senk.

Han var så god til å juge og skape sympati at jeg trodde han kom til å betale det han skyldte meg, helt fram til jeg måtte kaste ham ut.

Jeg har jo litt kjekt og greit sagt at jeg har gjort alle feil i faget som er mulig å gjøre, og det er jo sant, men så har jeg hastet videre og heller pekt på suksessene jeg har innenfor eiendom og utleie.

Og da har liksom alt vært greit fordi det er lettest å fortelle om det som er positivt og gøy.

Men jeg har hele tiden tenkt på svindleren og hva han gjorde mot oss og hvor ille det kunne endt. Hvordan jeg løste det og alle arbeidsoppgavene som jeg måtte løse i løpet av noen få dager skal jeg fortelle mer i neste bloggpost.

Poenget i dag er at det sitter langt inne å fortelle om dette. Du leser kanskje denne bloggen eller følger meg i sosiale medier fordi jeg deler kunnskap og kanskje inspirerer deg til å gjøre noe mer ut av livet ditt og utnytte dine muligheter.

Som en flink fyr som har drevet med utleie i 15 år, har vært sentral i Utleiemegleren og delt min eiendomsreise mange ganger, så forventer du at jeg kan faget og ikke dummer meg ut og blir lurt trill rundt.

Også gjennom et så enkelt triks, nemlig å be om koden til inngangsdøra for å kunne ta noen mål gardinene før de skal flytte inn om en ukes tid, samtidig som han visste at vi var på vei ut av landet (hele historien får du på YouTube).

Alle medlemmene hos Smart Utleie og alle mine følgere får alltid høre følgende:

Depositum skal være i orden og første husleie skal være på konto før du gir fra deg nøkkelen!

Dette er jo så enkelt, men som du ser, også du (jeg) kan bli lurt.

Puh, godt å få det ut. Nå vil jeg dele noe skikkelig hyggelig!

De siste ukene har det komme mange nye medlemmer her hos Smart Utleie, og spesielt en kar har vært ivrig. Vi har snakket sammen flere ganger i uka og han hadde et finansieringsbevis, men jeg synes ikke det var stort nok for de mulighetene han hadde.

Han fikk følgende i lekse (på et mer detaljnivå):

(Vi hadde blitt enige om et bra case etter en del leting).

  • Be om et større finansieringsbevis
  • Argumenter med behov for oppussing
  • Vis til verdiøkning og mer husleie inn
  • Flørt med megler og selger
  • Prut og vær aktiv
  • Hold kona unna akkurat siste runde, så slipper dere å krangle om at du er for frekk

Dagen etter ringte han meg.

– Da har jeg landet kjøpet!

– Hæ, hvordan fikk du det til så fort?

– Jeg gjorde bare som du sa

Jeg heier på deg – og husk «Det er lov å tenke stort»

Niko

Eiendomscoach

PS: Har du lyst på 30 minutter med gratis coaching med meg?

Book her, så går vi også gjennom dine muligheter for å tjene penger på eiendom.