Et vanlig eiendomsår i et uvanlig år

Øvelsen med å både se bakover og fremover i samme analyse synes jeg egentlig ikke er så interessant. 

Det er mange som gjør det, men det er mest for at de selv skal fremstå som interessante.  

Det eneste jeg er opptatt av er metodikken og hvordan du skal tjene mest mulig på eiendom med lavest mulig risiko, og spre denne kunnskapen til flest mulig. 

Når det er sagt så har jeg lyst til å nyansere mye av det som blir skrevet om året 2020 og eiendom. Kortidsutleiemarkedet er hardt rammet (men det er ikke der mine kunder er), langtidsutleie og boligprisene har tikket og gått bra. 

Nå håper jeg du la merke til en ting, jeg kom ikke med noen tall eller sterke adjektiver. Det er med hensikt. Hele poenget med metodikken er at når du følger den, så er det normalen at husleien kommer inn og at det er verdistigning på dine eiendommer. Om det er sånn eller sånn er mindre viktig i øyeblikket, fordi du er en langsiktig investor. Det betyr at du tåler svingninger og har sikret din økonomi mot at du må selge hvis uværet skulle komme. 

Når du kombinere dette med å elske hver ekstra tusenlapp du får inn, ja da er du rett og slett der du skal være!

Dette synet på eiendom gir også ro i sjelen. Jeg er ferdig med å les enhver boligsak om priser opp eller ned. Når du kommer dit, så vil du skjønne hva jeg mener. 

Viktigst for meg i dag er å takke deg for at du har fulgt meg og Smart utleie. Dette er rett og slett det morsomste jeg vet. Å undervise folk til å bygge egne verdier ved hjelp av utleiebolig er noe jeg har gjort de siste 15 årene og det å få satt det i system som jeg har fått gjort i 2020 har liksom gjort at alle brikken har falt på plass i mitt liv.

(Ikke helt presist det der; jeg skal jo bygge en liten blokk i massivtre som skal gi hele eiendomsbransjen en på trynet når det gjelder kvalitet, innovasjon og bærekraft. Men mer om det i det nye året)

Jeg ønsker deg et riktig godt og verdifullt nytt år!

Nikolaos Farmakis

PS: Prisene for å bli med på Utleieakademiet går opp i 2021. Alle som booker en gratis kartleggingssamtale ila. nyttårshelgen får gammel pris.

Book en gratis samtale her