Dette er hemmeligheten som gjør at du får kontroll over alt med husleia 😀

Det er straks sommerferie og utleiemarkedet har løsnet. Det betyr at det er mange der ute som skal leie ut sine utleieboliger, hybler og sokkelleiligheter – og kanskje for første gang. 

Ingenting er morsommere for meg å gi ut et lite (egentlig stort) ess fra ermet som løser hele greia med å kreve inn husleie, få alt det juridiske på stell og skaffe deg stålkontroll.

Trommevirvel… Tjenesten jeg bruker på mine utleieforhold er Hybel.no premium. Det gjør jeg rett og slett fordi det er effektivt og billig. Og at jeg ikke gidder å kåle med alle prosessene selv. 

Egentlig er tjenesten priset feil. Det å vite at du ikke mister noe husleie, har enorm verdi og er en tung bør å bli kvitt. Det samme er vissheten om at ditt utleieforhold følger Husleieloven og at de litt mer krevende prosessene ved å kreve inn forsinket husleie, eller i værste fall, starte en utkastelse, følger lovens bokstav. 

Men de ønsker vel at tjenesten skal oppfattes så billig at vi som investorer ikke bryr oss. Det har de fått til. Jeg bryr meg ikke. 

Eller jo, dere vet jo at økonomisjefen i forholdet, min kone Guro med Smart økonomi, ikke liker at vi har masse abonnementstjenester gående uten at de brukes, men Hybel.no er verdt mye mer enn prisen.

Ellers er det mye som skjer på bussiness-siden her i Geitmyrsveien 34 også. Jeg har nettopp byttet bank i forbindelse med finansieringen av lavblokka jeg skal bygge i Oslo sentrum og min byggherrerepresentant Vidar, holder meg i øra på alle detaljene. (Det er noen med å låne 50 millioner kroner i banken – det har tatt meg noen år å komme dit altså)

Han Vidar skal dere forresten bli veldig godt kjent med om noen få måneder og mye neste år. 

Håper du har det bra – jeg heier på deg!

Ha en strålende dag 😀

Niko / Eiendomnscoach

PS: Forresten, mens du dypper tærne i vannet og tenker om at eiendom kanskje er noe for deg, så tjener eiendomsinvestorene penger (også når de sover) Se denne videoen for å bli kjent med meg om min metodikk:

https://eiendom.smartutleie.info/miniwebinar