Det beste med Holmenkollen er at det går fort å sykle hjem igjen 😉

I dag skal vi kose oss i klisjeer og mine fordommer mot vestkanten. Dere som kjenner meg vet jo at jeg både kan finans, kommer fra Kløfta og digger eiendom. Ja, også liker jeg å sikre at kundene mine treffer rett 😉

Blogg Smart utleie 270921

Det er en dame som jeg har brukt for mye tid på, som har tatt for mye plass i hodet mitt og denne bloggposten skal være siste kreftene jeg bruker på henne.

Det skal sies at hun ikke fikk bli med som medlem, men hun var aktiv på telefonen likevel.

Denne dama bodde i et fjong leilighet på Holmenkollen med en sokkelleilighet som hun skulle leie ut. Hun hadde fulgt meg en stund og hadde lært at hun skulle holde taktstokken og styre alle prosesser for å presse egne verdier opp. Hun var også stressa for at hun ikke hadde klart å få leid ut leiligheten.

Først, hennes antagelser om hva hun kunne få inn i husleie i sokkeleiligheten var altfor høyt. Hun argumenterte med hvor fin den var og utsikten.

Jeg svarte at Holmenkollen er usentralt, usosialt og kjedelig. Hvorfor skal leietagerne bo der oppe med lang reisevei til jobb og byen, hvis de alternativt kan leie seg noe i sentrum?

Da ble hun sur. 

Så skulle hun få frem egne verdier i leiligheten. Hun var tøff og hadde hatt tre meglere innom, som hun endte med å kaste ut alle sammen. Ingen av dem skjønte hvor fint det faktisk var hos henne og hvor flott det var på Holmenkollen. 

For sportens skyld tok jeg en liten runde med henne om hva som faktisk var hennes prisforventing – og det var jo langt utenfor tilsvarende leiligheter i nærområdet.

Etter nærmere samtale viste det seg at hennes referanser lå et sted mellom Majorstuen og Frogner. De som kan mikromarkedet der, vet at der ligger blant de dyreste leilighetene i Norge. 

Sånn går det når følelsene får større plass enn fornuften. 

Jeg liker å sykle og turen opp fra sentrum til Holmenkollen er en hard økt. Når jeg snur på toppen og triller hjem, så smiler jeg litt for meg selv. Det beste med Holmenkollen er å sykle hjem igjen. Eiendomsinvesteringer gjør vi et annet sted.

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PS: Smart utleie dytter folk ned fra gjerdet og i gang med eiendom hver eneste dag. Digger det 👏

Hjemme hos meg er det kaos. Garasjen er revet for å få pass til nybygget. Så da må vi ta i bruk hybelkjøkkenet til bod.