Dere er en herlig gjeng! 😀🍰 🇳🇴

Dette må jeg bare få sagt rett ut – enkelt og tydelig:

Hver morgen er det en glede å åpne e-posten 😀

Hver eneste dag er det flere hyggelige hilsener fra folk som følger meg. Noen lurer på hvordan det er å gå på kurs, andre trenger litt råd på veien, og selvfølgelig kunder som vil diskutere sine muligheter og strategier. Alle får svar!

Sånn hadde ikke jeg det før. Da var det alltid noe surt fra en eller annen fjompenisse som forlangte mer enn han fortjente. 

Nå har jeg kartlagt alle kundene mine og jeg vet at de har store muligheter til å få fart på sin eiendomsreise, selvfølgelig er det også krevende oppgaver som skal løses, men de lar seg løse.

Har du tenkt over hva det faktisk betyr å ha så mange positive og hyggelige folk som heier på deg? Det er en glede og det gir meg så mye energi. Det liker jo liksom litt i kortene at eiendomsreisen kona og jeg har hatt en inspirerende, men det er aldri noen misunnelse eller negative ord. Hos Smart utleie heier rett og slett folk på hverandre. 

Jeg tror at det skyldes at folk vet hva som ligger bak. Det er hard jobb, mye kompetanse og villighet til å ta de grepene som må gjøres.

Nå har jeg drevet Smart utleie i 10 måneder og også vært aktiv i sosiale medier, der er det selvfølgelig noen kommentarer rundt det å være utleiehai og utnytte andre. Men dere som har fulgt meg vet jo hva jeg står for:

Du skal være en ansvarlig utleier som tilbyr skikkelige utleieboliger til de som trenger det. Dette er en viktig del av den Norske boligmodellen og dette er samfunnsnyttig arbeid. Samtidig skal vi tjene penger på det.

Dere er herlige alle sammen og det er en glede å jobbe med dere!

Ha en strålende dag og en flott 17-mai feiring! 🍰 🇳🇴 😀

Niko / Eiendomscoach

PS: Forresten, jeg er i tenkeboksen å sette opp et knallgodt digitalt halvdagsseminar hvor du lærer masse teoretisk og praktisk for hvordan du lykkes som utleieinvestor. Det blir et begrenset antall billetter, med mulighet for å diskutere alle relevante problemstillinger som du har med meg. Du vil få tilsendt en arbeidsbok før seminaret og sendingen i opptak i ettertid. Er dette aktuelt for deg? Send meg en melding eller e-post.