Denne identiteten gir deg noe ekstra og jeg elsker den! #LærBoligavNiko

Det er mange grunner til å drive med eiendom.

Blogg Smart utleie 181021

Etter å ha snakket med 100-vis av folk som både er i gang og ønsker å komme i gang som eiendomsinvestorer, er det en ting som går igjen.

De ønsker en identitet som eiendomsinvestor.

Ved første øyekast virker det litt rart og kanskje litt jålete. 

Men det ligger mer i det enn dette. For hva kan det å være en eiendomsinvestor gi deg, og hva kan det fortelle andre om deg?

Svaret på de to store spørsmålene er med å motivere mange til å komme seg ned fra gjerdet og i gang med eiendom. 

Det mest åpenbare er jo at det å være flink i dette, gir deg økte økonomiske verdier som du ellers ikke ville skapt. Og dette er penger som du til og med tjener mens du sover eller har en annen dagtidsjobb 😀

Men noen som jeg blir mer og mer opptatt av er at dette er et kunnskapsfag. Det er så mye du bør kunne og det er alltid nye ting å lære, for å få til stadig bedre prosjekter. Hver dag er det nye nøtter som skal knekkes. 

Også treffer du masse fine og flinke folk som er opptatt av faget sitt og som gjerne lærer bort. 

Som eiendomsinvestor er du også din egen herre. Det betyr at du samtidig får den beste sjefen og har den beste personalpolitikken. Du står selv ansvarlig for alt og bærer alle fruktene av eget arbeid. 

Dette er en av de viktigste faktorene for hvorfor folk vil i gang med eiendom, når jeg spør dem, i tillegg til det økonomiske da, selvfølgelig. 

Et stort paradoks for meg, er at eiendom ikke er så komplisert og veldig gøy, samtidig er det få som driver med dette. Da er vi inne på hva de som ikke driver med dette, typisk tror om oss eiendomsinvestorer. (De negative assosiasjonene lar jeg ligge for denne gangen).

Jeg har jo også snakket med mange som sitter på gjerdet og drømmer og eiendom, men som av ulike grunnet ikke kommer seg i gang. De tenker typisk at de ikke er rette typen for dette.

Ja, hvordan er det du mener de som driver med eiendom er da, spør jeg alltid.

– De er sikkert litt tøffere og tar mer risiko enn meg, også kan de mer enn meg, har bedre nettverk og er typen som tar grep.

– Ja, kanskje det er sånn. Er dette en identitet som du hadde likt å være en del av?

 

Etter litt mer boring hvor vi kommer under overflaten er ofte svaret ja. 

Da blir jeg glad 😀

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PS: Det er mange nye medlemmer for tiden og jeg benytter anledningen til litt repetisjon:

Her finner du bloggen:

https://smartutleie.info/category/blogg/

Her er Smart utleie på FB: 

https://www.facebook.com/smartutleie.as

(Masse bra stoff der, klikk linken og følg meg)

PS2: Dette er mitt favorittbilde. Akkuratt her sitter jeg på min favorittkaffe nær Malaga i Spania. Familen hadde tatt et år fri og jeg skjønte at jeg var en ekte eiendomsinvestor.