Denne helt unike tjenesten gir deg gratis ferie 😀

Ingenting er bedre enn å utnytte egen bolig og oppleve andre byer og steder ved hjelp av andre som er like smarte som deg!

Gjennom mange år har familien reist mye og det er spesielt en tjeneste vi har brukt mye – og det er boligbytte.com. Med tre barn er det dyrt å dra på ferie og ungene synes det er kjedelig å være på hotellrommet.

Men å være i et annet hjem hvor de kan utforske andre barns leker og låne syklene til de som vanlig bor i huset vi låner, det er topp! Logistikken rundt måltider og matpakker blir også veldig mye lettere og billigere også!

Ungene har jo samtidig ryddet sine egne rom før avreise fra Norge og vi har forberedt dem på at mens vi er på tur og besøker noen andres hus, så besøker de vårt hus.

Tjeneste er rett og slett genial. Akkurat som å leie en feriebolig, tar du her og kikker gjennom de ulike annonsene for hva som er tilgjengelig når det passer deg. 

Fra oss voksnes ståsted handler det om mange gode ting. Det ene er økonomi, det er dyrt å bo på hotell for en stor familie over lengre tid. Det er bærekraftig å bytte bolig med andre. Også er det noe med at tilgangen til alt fra vaskemaskin og komfyr gjør ferien så mye lettere. 

Som så mye annet med eiendom handler dette også om tillitt. Du må stole på folk. Men som ved et vanlig utleieforhold, så er det ikke noe depositum her. Vårt utgangspunkt er at vi er skikkelige folk og at de andre som låner ut sine boliger også er skikkelige folk. Ingen er tjent med å ødelegge for andre. 

De som har lyst til å prøve dette, må bruke triksene de har lært her hos Smart utleie tidligere. Kort sagt betyr det å ha den beste annonsen med gode bilder og en bra tekst. Du må også være kjapp til svare på henvendelsene når de kommer. 

PS: Se denne korte videoen for å bli kjent med Smart utleie:

https://eiendom.smartutleie.info/miniwebinar

Og du forresten 1. juli kommer det et skikkelig tilbud til deg som ønsker å gå på kurs for å lære deg utleiefaget fra A til Å. Følg med 😀

Han en super dag!

Niko / Eiendomscoach

Og her er vi i Berlin hvor vi koser oss med en god lunsj.