Denne dama har blitt en eiendomsracer på rekordtid💪

Noen personer trenger bare at andre trykker på rett knapp hos dem!

Hun jeg skal fortelle om nå er en slik person. Jeg bruker ikke navnet hennes, men hun bor rett utenfor Oslo og kjøpt og solgt noen få boliger gjennom livet. Hun er voksen med et barn. 

Da hun tok kontakt for noen få måneder tilbake var hun veldig tydelig på hva hun skulle og hvordan det skulle foregå. Men samtidig også veldig tydelig på at hun ville lære å gjøre dette rett. 

For meg var jo dette en drømmekunde! Jobben min var nå å bare finne hva som skal til for at hun får ut hele potensialet sitt og komme i gang med det hun hadde tenkt på så lenge, nemlig å eie flere utleieleiligheter.

Her var nøkkelen rett og slett å sette av nok tid til å diskutere detaljer og lose henne trygt gjennom det digitale kurset. 

Det første kjøpet tok litt tid og jeg var tett på i alle beslutninger. 

Hun var veldig opptatt av læresetningen fra kurset om at det meste av potensialet og verdiskapningen skjer før kjøpet og at etter det er gjennomført, så har man begrensede muligheter til å øke avkastingen.

Gleden og overraskelsen var stor da SMS under tikket inn en dag tidlig i ferien. Men etter litt nærmere ettertanke så var jeg ikke så overrasket likevel. Hun hadde jo gjort nettopp det jeg ønsket: Å lære faget, bli trygg og tenke som en profesjonell eiendomsinvestor. Også kjøpe da naturligvis 😀

Du kan også få det til. Bli med på kurs. NÅ ER DET PÅ TILBUD! 

Ha en strålende uke

Niko / Eiendomscoach