Å svømme som en skiftenøkkel 🏊‍♂️ (Denne er relevant for deg)

Jeg merker at ferien er på hell. Telefonen ringer oftere og det er flere jobbmail. Jeg liker den følelsen. Vi er i bevegelse og vi skal videre. Noen skal tilbake på studiebenken, andre skal videre i karrieren. Men det finnes folk der ute som tenker annerledes. 

De vil gjøre noe med sine egne liv. Og ofte handler det om å skape mer tid til seg selv og sine sysler og bruke mindre tid på jobben. For vanlige folk høres dette ut som en umulighet, men for deg som er interessert i eiendom og følger meg, så vet du at det er mulig😄

Forrige uke hadde jeg to interessante samtaler. Begge med to menn på rundt 50. De hadde alle muligheter til å ta grep og komme i gang med privat utleie. Men de fikk det ikke til.

Han ene hadde til og med flere millioner på bok og var leder i et håndsverkerfirma. Jeg spurte ham direkte om hvorfor han ikke hadde fått til dette før.

Svaret var så tydelig og enkelt.

Jeg har ikke hatt noen å snakke med dette om og jeg kommer meg ikke ned fra gjerdet. Jeg trenger rett og slett en coach.

Den erkjennelsen sitter langt inne for oss som privatpersoner. I Norge er det ikke vanlig å ha en coach eller mentor. Vi skal liksom fikse alt selv.

Der har jeg også vært. Sammen med Youtube har jeg nå brukt nesten 50 timer på å lære meg å svømme crawl 🏊‍♂️

For å være ærlig har det gått skikkelig dritt. Kompisen min sier jeg svømmer like bra som en skiftenøkkel. (Han er tidligere marinejeger og kan svømme for å si det sånn).

Så når jeg skriver dette har jeg nettopp vær og trent på enkeltteknikker i havet. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal gjøre og kan det, men får det ikke skikkelig til.

Men jeg er ikke urolig eller stressa. For jeg har tatt min egen medisin. To ganger i uka har jeg privattimer med Mette, min svømmetrener og triathloncoach. Hun loser meg trygt gjennom alt det jeg vet jeg skal gjøre, men som jeg ikke får til alene. 

Sånn er det jeg jobber også. Mest sannsynlig vet du hva du skal gjøre, men du trenger noe mer for å komme videre!

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PS: Denne høsten kommer til å bli utrolig kul. Jeg er nå største lånekunde hos bankforbindelsen min (Det kommer mer om dette og bilder som kona tok da jeg signerte bankpapirene) og jeg starter å bygge en liten lavblokk om noen uker). 

Jeg har også vært så dum at jeg har sagt at jeg skal gjennomføre en Ironman og har begynt å trene (hardt).

Og sist men ikke minst, så slipper jeg tjenesten Smart oppussing sammen med Vidar og Isak, som dere kommer til å bli godt kjent med.

Her lærer du å styre oppusnings- og vedlikeholdsprosjekter på samme måte som de profesjonelle gjør. Tjenesten er perfekt enten du skal gjøre jobben selv eller om du skal leie inn noen, for uansett er det du som har ansvaret og må betale regning til slutt. Her er det undervisningsvideoer, maler, regneark og masse nyttig stoff som loser deg trygt gjennom ukjent farvann.