🥁🥁Rockeren som bare ville spille trommer 🥁🥁

Du har sikkert lest masse på nettet om hvorfor eiendomsinvesteringer er så unikt, spesielt på amerikanske sider eller hos folk som er sterkt inspirert av disse. Noen hevder til og med at du kan slutte i dagtidsjobben etter få år. 

Sånn er det jo ikke. 

Eiendom er et langt løp, men det helt unike med å kjøpe seg en utleiebolig eller flere, er at du kan gjøre det samtidig som du jobber. 

Men etter hvert som du kommer i gang, så kan du begynne å bremse hastigheten på hamsterhjulet og drømme større. 

En ny kunde her er et perfekt eksempel på en smarting, som både tar og gjennomfører nye investeringer, samtidig som han har noe annet som motiverer ham stort.

Allerede nå, og han er bare litt over 30 år, jobber han deltid og tar mange måneder fri hvert år for å dyrke det han liker best, nemlig musikk.

Han liker å pusse opp og er handy. Han har gode leieinntekter fra sitt første prosjekt. Han har steinkontroll på egen privatøkonomi og sløser ikke.

Nå vil han videre i sin eiendomskarriere, men motivasjonen hans er ikke å bli rik.

– Jeg er egentlig ikke så opptatt av pengene. Alt jeg vil er å få mer tid til å spille trommer, sier han.

Det skal fortelles at han spiller i flere band, skal i studio for å spille inn en ny skive – og at jeg er invitert til hans neste konsert.

Jeg kjenner rett og slett at dette var veldig gøy å skrive om. Du skjønner helt sikkert hvorfor han fikk ble med på kurs. Det ligger jo i kortene at det kommer til å bli mindre jobb, mer eiendom og myer mer musikk på ham.

Det er jo selvfølgelig en forenkling, for eiendom er hardt arbeid, det er mange detaljer som du må beherske fra de helt store analysene på hva som gir best avkastning til hvordan du skal få leietagerne til å bli boende hos deg. Og selvfølgelig alt som du må kunne for å få banken med på din lånesøknad. 

Nå er denne trommissen ung og han får maks uttelling av rentersrente-effekten (de som har fulgt meg over lengre tid, vet at dette er den aller viktigste faktoren som bygger verdier for deg. Nei, det er ikke flipping!)

Det blir kult når rockeren går til banken og de sitter igjen med et smil.

Trommeslageren som er utleieinvestor. 

Jeg heier på deg!

Niko / Eiendomscoach

PS: Jeg snakker jo med både kunder og nysgjerrige folk om eiendom hver eneste dag. Et bilde som beskriver dette er slanking. Alle vet jo hva som skal til for å gå ned i vekt, men fortsatt er vi tjukke. Og inngår du en fast avtale med en flink personlig trener, så får du bedre helse.

Sånn er det med de som sitter på gjerdet og drømmer om eiendom også. Jeg har dyttet mange ned fra gjerdet og i gang. Digger det!

Lyst på en uforpliktende prat med meg? Book her: www.calendly.com/smartutleie

PS2: Det er lett å velge bilde denne gangen, det må rett og slett bli av en kul trommis som jeg digger og som kunden min også liker. Multikunstneren Dave Grohl fra Foo Fighters. (Bilde: Wikimedia)